Post by apneygolegra on Mar 6, 2022 13:35:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Will it Crush? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Will it Crush? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi tõrgete märgid ▞▞▞
▞▞▞ Will it Crush? 2022 version ▞▞▞
See on hea mäng, kuid liiga palju lisandeid. See on hea kontseptsioon, kuid nagu ma ütlesin, on liiga palju lisasid, kui neid poleks nii palju, annaksin sellele tõenäoliselt 4 tärni, võib-olla isegi 5 tärni. Näiteks kui ma saavutaksin taseme ja vajutaksin X2 asemel OK, see annaks mulle ikkagi lisa, nii et isiklikult arvan, et nad on lihtsalt raha pärast.
Hüpikreklaamid iga paari sekundi tagant. Lihtsalt suurendage reklaami. Sellest piisab. Hüpikakendega pommitamine ajab mängijad eemale. Desinstallimine. Redigeerimine: vastuseks automaatsele vastusele. Vaata trendi kommentaarides. Kaotage hüpikreklaamid ja saate lihtsalt reklaamide võimendamist.
Peaksite selle installima! See on tõesti sõltuvust tekitav ja ilma sunnitud reklaamideta ja enamasti on võimatu isegi reklaame hankida ja selles mängus on väga lihtne saada tõeliselt heaks, nii et ma soovitan kindlasti installida
HOIATUS ⚠️⚠️⚠️: ÄRGE DESINSTALLIGE SEDA, SEE LÄHTESTATE NAGU TAASSÜND on rohkem siin all! SEE LÄHTESTAB TE TAGASI 1 LVL-ile, KUI SEE ON ÜHEL PÄEV, MÄNGITE ÜHEL PÄEV JA DESINSTALLITATE SEE LÄHTESTAB! 1 LVL SEE ON PÄRIS ÄRA DESINSTALLI KOHE!!!!!!!!!!!!!1!1!!1!!!11!1!!!1!1!!!1!!1!11!111! !!!!! (*Ma arvan, et omanik parandab selle, mitte ei lähtesta mängu desinstalli*) ei tööta, ma ei taha oma telefoni taaskäivitada, lihtsalt taaskäivitan ja see ei tööta e
Tore.
Lihtne kühvlimäng väga agressiivsete vahelejätmatute reklaamide, küsitava kaadrisageduse ja kohutava kasutajaliidesega edasiminekuks. Mängis 5 minutit, sain umbes 10 reklaami.
See on ok rakendus, kuid seal on rumal hulk reklaame ja pole võimalust teisest seadmest salvestatud andmeid taastada ega pilveserverisse varundada
See on hea, aga suht igav
võita päris palju. Idee on hea (mitte kõige originaalsem idee)
see mäng ei lase mul seda mängida iga kord, kui proovin mängu laadida, see ütleb "Teie rakenduses ilmnes saatuslik viga ja see ei saa jätkata" selle allosas on märk "OK" ja kui ma sellel klõpsan, lülitab see välja mäng ja mul hakkab sellest kõrini.
Ma lasen sellel mängul 3 tundi iseseisvalt mängida ja mu telefonil pole ekraan põlenud [kahe põhirulli korral, hei arendajad, kas saate rakendada midagi sellist, nagu rull liigub üles ja alla, midagi sellist, mis liigutab rullikut, palun aitäh
vihkan ennast ausalt, et jõudsin 34. tasemele, kuid see on hea mäng, et veeta aega, kui su tüdruksõber sind lollusi ajab
Isegi kui ostate poest reklaame, saate kõik reklaamid? Kuidas see töötab....
See rakendus on suurepärane, nii rahuldust pakkuv. idk, miks nii paljud inimesed lisamiste üle kaebavad, kindlasti on täiendusi üsna palju, kuid enamik neist on vahele jäetud. Arendajad, jätkake samas vaimus!!!
Liiga palju reklaame. Sellel on potentsiaali, kuid see pole väärt 5–10-sekundilist reklaami iga 30 sekundi kuni minuti järel.
Will it Crush? Simulazione ccdh
Lõbus vist pole liiga palju reklaame.
Natuke kohmakas, aga mehaanika võiks parem olla
Liiga palju reklaame, mida ma ei näe peaaegu iga klõpsuga. Õnneks leiutasid nad lõpetamise, et saaksin kuulutuse tühistada ja uuesti alustada. Peate vähendama reklaame, et neid näidataks ainult siis, kui keegi boonuse saamiseks klõpsab. Muul ajal desinstallige ja tulu ei saa.
VÄGA palju reklaame ja enamik neist on reklaamidest väljumiseks 3-klõpsuga. Lihtsalt kohutav. Mäng pole isegi huvitav. Need on lihtsalt mõned rattad, mis lõhuvad ruute, isegi mitte kive, vaid lihtsalt ruute. Lame sularaha võtmine.
Nii palju lisasid. Ja see lisab teile "olete ära olnud, siin on see, mida tegite", nii et kui see oli mingil põhjusel pikk, saate duubli
See on lõbus esimesed 30 minutit, siis on see sama korduv segadus ikka ja jälle. Soovitan teil lisada uusi asju ja mehaanikat.
Lõbus, sõltuvust tekitav, hämmastav graafika ja armastan seda, kuidas ruudud ja värvimuutvad kolmnurgad purunemisel lahku lähevad.
Paljudele reklaamidele. Samuti ei tohiks reklaami vaatamise kaudu tasu kahekordistada, kui otsustate mitte kahekordistada.
VÄGA palju reklaame. Ja on mõttetu mitte vajutada nuppu "watch for x2", sest olenemata sellest, kas te seda vajutate või mitte, kuvatakse ikkagi teist reklaami. Iga hüpikaken järel on reklaame
Palju nalja. Aga reklaamid iga 60 sekundi järel, mis toovad teid rakendusest välja ja nende reklaamitava poe lehtedele... Mitte nii palju.
Minu probleem on aktiivne mängimine, ma saan 1, nii et 2 minutiga. Lahkun mängust, kui magan 8 tundi ja ei saa isegi pooltki nii... isegi kui saan aktiivsest sissetulekust ainult protsendi, peaks see olema suurem.
kui ma selle kallale saan, siis teatab see mulle, et ilmnes saatuslik viga ja ma isegi desinstallisin selle ja installisin uuesti ning ikka öeldakse, et ilmnes saatuslik viga, nii et palun parandage see
See mäng on fantastiline tõeliselt sõltuvust tekitav suurepärane ajaraiskaja ja eemal olles kogub see kogunemist, kui olete ära! 5 tärni kindlasti
See rakendus on mõeldud iga kord, kui proovin midagi taotleda või osta, sellel on reklaamid PARANDA TEIE MÄNG
Arvasin, et konksuga Inc on oma reklaamide jaoks halb... Ma eksisin, kui arvasin, et ma näen kollaseid valgeid ruute. Vajuta üks... REKLAAM... Boom teine... AD kohe pärast seda, poisid parandage oma mäng, see on hullem kui konksuga Inc reklaamid ja enamik neist on vaid 30 sekundi reklaamid ja see on tüütu
Sellel mängul on LIIGA PALJU reklaame! EI OLE OMA AEGA VÄÄRT! Isegi kui klõpsate valikutel, et mitte kahekordistada oma juhuslikke boonuseid, olete ikkagi SUNNITUD reklaame vaatama. Täiesti vastik!
Ostsin ilma reklaamideta ja endiselt on palju reklaame. Parandage see palun aitäh
Kui te ei soovi reklaame lihtsalt WiFi kaudu ._.
See kasutas ära kõik mu andmed ja oli väga tüütu
See on suurepärane mäng, kuid need panevad teid vaatama reklaami, et tasemele tõusta.
alguses lõbus, kuid aja jooksul jääte ummikusse ega saa enam edasi liikuda ega midagi teha.super tõrges ka
Kogu mäng on rohkem sarnane gaint-reklaamiga. Kui teile meeldib väga palju reklaame vaadata, on see mäng teie jaoks.
Noh, teised arvavad, et see on aeglane ja reklaamid on iga kord, kui midagi vajutate. Nii et ma arvan, et 3 tärni on teie jaoks piisav. Ma kustutan, kui mitte, et nautida. Parandage see aastaks 2022. Kui aga seda ei parandata, kustutan selle.
Täiesti mängimatu, reklaamid, reklaamid ja muud reklaamid, teil pole valikut. See juhtub siis, kui ahned inimesed, kellel puudub õiglustunne, mängivad mängu. Annaksin sellele miinus 5 tärni, kui saaksin
Reklaamid, reklaamid kõikjal, isegi vahelejätmatud. Jäta see mäng vahele, pole seda väärt.
Ma vihkan ennast, et ma seda mängu nii väga armastan. See tekitab kirjeldamatult sõltuvust. Pean selle arvustuse nüüd lõpetama, et rohkem mängida.
Areneb igavalt aeglaselt!!!!!!!
Küsides, et üks alustab, kuid kas te ei saa sellega hakkama, sest see ärritab mind, kuigi ta läheb planeedile, mis lihtsalt kulutab mu akut
Tõesti tore väike mäng, kuid teie näkku on liiga palju reklaame
See on tõesti lõbus mäng, kuid reklaamide hulk on tegelikult haletsusväärne. Mängu saab mängida ainult siis, kui lülitate oma andmeside ja wifi välja.
My Cooking: Chef Fever Games Arcade ziii
Liiga sagedased reklaamid. Arvasin, et kõik teised kommentaarid on kurtmist möödas, kuid neil on õigus. Mäng ei ole piisavalt huvitav, et muuta see summa reklaamide korral talutavaks.
Meeldib, aga ma pole päris kindel, et see mulle nii väga meeldib, võib-olla Worcestershire'i trikk
Oleks tore, kui lisad ei ilmuks iga kord, kui kogute raha, millel pole videoikooni, koos muusikaga, andke sellele väike lugu, mäng on lihtsalt vaikne
Liiga palju reklaame ja need sunnivad teid kõigiga nõustuma ega anna teile isegi valikut. Hea mäng. Olen kindel, et see mäng on mõeldud raha teenimise rakenduseks. Hea mäng, lihtsalt anna valikuid ja anna vähem reklaame. Või lihtsalt eemaldage need.
Väga halb, ma pidin Interneti välja lülitama, et seda nautida. See on täis reklaame, isegi kohtades, kus on konkreetselt kirjas, et reklaame ei tohiks olla (nt taotlege boonust või vaadake reklaami 2x boonuse saamiseks, arvake ära, MÕLEMAD VALIKUD SUUNDUVAD REKLAAMID!)