Post by apneygolegra on Mar 6, 2022 13:19:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fidget Spinner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fidget Spinner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више злата ▞▞▞
▞▞▞ Fidget Spinner 2022 version ▞▞▞
Не разумем шта је поента овога...
Глупост. Шта све људи неће да замисли плус заузима 83 мб. "Ту га".
Ектра
супер хероји тајкуни који имају нису иста ствар колико волим тебе и твој тата је иста ствар колико те волим превише колико те волим 30. и иста ствар колико те волим 30. и иста ствар да то урадимо на начин који то није оно што ми радимо
Добијате само 4 окретања и чак се не врти добро, ова игра је глупа
Досаднооооооо
То је забавна и заразна игра.... Само не рачуна тачно ваш звук. Рачуна се само сваки трећи окрет и то једноставно није цоол. Осим тога, то је одлично.
Игра је добра, али је пуна досадних реклама, само ће се отворити усред игре. Деинсталирање
досадно
Добро 👍 🦸♂ и хвала за овај дан 🙏
Поправите своје огласе, понекад вам не дају награде. Један од њих је "Цасх инц." игра адута
Fidget Spinner 街機 edbe
НЕ МОЖЕТЕ ЧАК ДОБИТИ ВИШЕ ОД 36 ЗАВРТАЈА
Најбескориснија игра икада. Скинуо сам то од шале и сад хоћу да се убијем
У почетку је било у реду... Али после неког времена добијао сам обавештења сваких јебених 5 секунди. А обавештења, која су била дуга, зује и никад више нисам играо ту игру. То је срање
Мислим да је апликација попут игре која вам омогућава да добијете игле након што завртим фидгет спиннер.
У игри нема много и не можете само да седите и вртите се као у аниме битци са фидгет спиннер.
најзависнија игра икада!!!!!!
ова игра је УЖАСНА Т Е Р Р И Б Л Е. када окренем фидгет спиннер НЕ СЕ ВРТИ!!!!!
Волим ову игру. Сећам се да сам ово играо неко време и поново сам га нашао. Једина ствар која је помало досадна су рекламе, али то није као пуно огласа. 5 звездица! 😀
фидгет спиннер је најбољи
Иу
Ово је најбоља игра
Не чува, има превише додатака, и иако је ова игра и даље невероватна, дајем јој 3 звездице, посебно због чињенице да је мој најбољи резултат био милион и игра је једноставно одлучила да ми то одузме .
Игра је саврсена, обозавам да је играм
Хахаха смешна игра
ГАИ као пакао
Fidget Spinner آرکیڈ zwd
Не свиђа ми се баш и која је сврха тога?
ОВА ОЦЕНА ЈЕ ЦИЉАНА ЗА МНОГЕ РЕЦЕНЗИЈЕ ЗАТО ШТО СУ ОД ВЕОМА НЕКОЛИСНЕ И ПОНЕКАДА НЕОДГОВАРАЈУЋЕ ИЛИ НЕМОГУЋЕ
да ли неко уопште више игра ову игру?
Да, помало је геј, али то је у реду. Не можете много да очекујете од игре засноване на једном од најгорих трендова наше генерације која прати исти исушени концепт као кликер колачића и чини кишу. Гледајте, момци, није баш сјајно. Преузимате га мислећи: „Ипак, ја сам тако кул мемелорд да преузимам фидгет спиннер апликацију лол“, али онда потрошите 30 секунди на то и дођете до закључка да је ваше време боље провести гледајући како се пужеви паре на врху тарт. Кредит је доспео, кетцхапп као и увек има лепу чисту једноставну графику и лаке контроле које имају смисла, али на крају дана, чим преузмете ову апликацију, варница је нестала и само сте завршили са трендом и мемове, а ви ћете размишљати зашто сте јебено преузели ово, само да бисте дошли до закључка да сте ви разлог зашто ваша мајка пије. Ако сте љубитељ ове врсте игара и осталих кетцхапп игара, можда ћете бити задовољни овом игром. Али људи, то једноставно није сјајно.
Fidget Spinner आर्केड गेम wdx
Не тако брзо као права ствар
Због рекламе ја морам да поново инсталирам
То је добро и задовољавајуће
Апсолутно фантастична игра! Обично се не жалим ни на шта осим за рекламе које ми не смета. Видео сам толико много да ионако није ништа. Одлична игра, препоручујем је свима, а различити звуци фигет спиннера су такође кул!
Hundred Days Simulyatorlar upv
Звукови не раде у поређењу са игрицом мојих пријатеља и поново сам је инсталирао и ништа се није десило па сам љут
„Придружи се мом Дисцорд серверу одмах!“
Могу ли добити ажурирање
Шта је забавно у овоме? Спинер се једва окреће и очигледно само гура огласе и друге игре сваки други окрет. Ужасно
Fidget Spinner آرکیڈ zwd
Не свиђа ми се што уопште не изазива зависност
волим то
Контактирао сам тим да видим да ли могу да помогну у обнављању података које сам изгубио јер се апликација срушила. Био сам релативно далеко и сада сам поново на почетку. 4/10
Вау. Обозавам спинере и сад јос и игрица. Цооооооол😊😊😊😊😊😊😊😊
Узео сам све ствари које сам купио😥
Реалистичан фидгетспинер како играти ову игру на паметном телефону, видео игрицу, али хајде да играмо тако добре вести за фидгетспиннер игреусеаспиннерсцорес Није тешко да се игра на спиннер Само за све и све играче, али користећи само Асмартпхоне... ¤¤¤¤,@савршено за све који користе!
Нема смисла. Свако ко добије ово нема живот.
У реду је, можеш да га добијеш јер... Можеш да направиш свој и мој пријатељ и ја добијамо трку која има највећи резултат и стварно је добра, опушта и забавно је, такође има изазове, забавно је. Добио сам новог спинера када сам играо лава игру, била је забавна лака игра била је тако невероватна, толико волим да можете добити ову апликацију. 😊❤👍👍
У реду, али треба порадити на графики
ова игра је начин на који ћете бити досадни.....