Post by apneygolegra on Mar 6, 2022 13:16:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SuperStar P NATION ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SuperStar P NATION IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult raha ▞▞▞
▞▞▞ SuperStar P NATION 2022 version ▞▞▞
See oleks lõbus mäng, kui see ei näeks nii välja... Ma isegi ei tea, amatöör?Pigem tundub, et ta üritab palju väiksema eelarvega kopeerida BigHiti. See tundub väga jäik ja jabur ning mäng ei registreeri mõnikord teie sõrmi, mis on ilmselgelt väga tüütu. Siin on suur potentsiaal, kuid praegusel hetkel, rütmimängude armastajana, valmistas see tohutu pettumuse. Võib-olla tulen selle juurde hiljem tagasi, et näha, kas parandusi on tehtud.
SuperStar P NATION Muzik jwa
See on minu jaoks halb kogemus. Mäng on liiga lollakas. Klõpsasin õigetel nootidel ja see pani mind ebaõnnestuma. Halb kogemus.
Ma ei saa sisse logida
Olen Superstaari sarja fänn, kuid see on esimene kogemus. Rakendus küsis mult iga kord, kui sisse logisin, proovi uuesti (veakood -1002) ja olenemata sellest, kuidas ma proovin, ei saa siiani mängida. Palun paranda.
Olen Superstaari mängude fänn ja mul oli nii hea meel teada saada, et P NATION lisati nimekirja. Siiski, kui otsustate teha LOUDi lauludest igaüks erineva artisti ja muuta need kõik piiratud kaardid, on kaartide hankimine (või täiustamine) võimatu. Iga kord, kui on LOUD loo väljakutse, pean vajutama "Give Up", sest isegi täiusliku esituse korral pole ilma kaartideta mingit võimalust skoori parandada. PALUN LISAGE KAARDIPAKTIDES VALJUD ARTISTID!
SuperStar P NATION Музика oee
Nii kahju, et see rakendus on katki. See on täiesti mängimatu. Ei käivitu isegi mängu. Ütleb pidevalt, et ressursifailide allalaadimisel ilmnes tõrge, kuid ei lähe sellest kaugemale.
Deinstallisin pärast LOUDi värskendamist, milline raiskamine ja ebamõistlik viis raha saamiseks! vastik!
Miks see pärast ühekordset mängimist ei tööta... Nüüd proovin seda desinstallida ja uuesti alla laadida ning vaadata, kas see töötab. Loodan, et nii...
SuperStar P NATION Музика oee
Laadimine võtab igavesti
Proovin alla laadida lisaressursse, kuid alati ütleb, et see ei tööta, kui 27,5 MB on alles. Olen proovinud uuesti alla laadida, kuid sama asi.
Rakendus isegi ei avane
Palun lisa veel d.arki ja hyuna laule. Mul hakkab ikka ja jälle samu lugusid mängides igav
peatage hyuna&dawni värskendused
See on JAH, aga asi on selles, et see ei registreeri mu puudutusi ja märgib seda möödalaskuks, kui ma tean, et puudutasin seda ja nende pikkade nootidega märgib see ka möödalaskuks, kui ma seda selgelt käes hoidsin, jäätub see alati XOXO ajal. ja see on lihtsalt halvim näpunäide inimestele, kellel on probleeme allalaadimisega Arvate, et teil on ruumi, kui teil tõesti pole piisavalt ruumi, ausalt, teil on kaks superstaarimängu MAX, sest mõlemad võtavad PALJU ruumi, kustutage fotosid ja mõnda rakendused, mida te ei vaja ega kasuta! Mul oli sama probleem!
Ma ei saanud isegi õpetusest mööda, nagu teistes supertarimängudes. Kui sain teada, et nad lisasid PNationi, olin nii põnevil ja lootsin, et see töötab normaalselt ja saan seda mängu mängida. Kuid ei, te pole kogu selle aja arvustusi kuulanud ja kõik supertaride mängud on lollakad ja mängimatud. Pettumust valmistav
Mäng on hea. Olen lihtsalt ärritunud, et sa Superstaar Pledise alla võtsid. Ja ka superstaar Mamamoo millal??
OH MINU LARWDY LARWD 🙄✌️😀
sering error saat käivitamise aplikasi
Tbh, ma tõesti armastan seda mängu, kuid põhjus, miks ma annan sellele 4 tärni, on see, et selle laadimine võtab väga kaua aega ja kui ma mängin poole loo läbi, siis see ei lase mul juhuslikult mängida, nii et jah
Ma armastan seda mängu pärast SS Pledist, kuid iga kord, kui sellel on värskendus, pean selle desinstallima ja uuesti alla laadima. Mõnikord see ei töötanud, nii et kordan seda ja isegi taaskäivitan telefoni. Nii et palun paranda see viga.
olen aastaid mänginud smtown one'i ja nautinud ka teisi versioone, kuid selle puhul... Olen saanud iga kord, kui proovin rakendust avada, sõnumi [tuvastatud on 7002 oht]. ma kasutan juurutamata Android-seadet, kõik teised rakendused, sealhulgas ssm, töötavad hästi, nii et ma ei saa aru, miks ka sspn ei tööta :/
Miks ma ei saa värskendada
Ma ei saa mängu avada, palun parandage
Mängin teisi superstaarirakendusi ja puudutus on hea, kuid sellel on probleem. kuigi ma vajutasin seda, öeldi, et jäin vahele! Kas saaksite pls seda kontrollida.
kahju ainult ühest tähest, sest nii nõme
Valju hääletamise kinnitusnumbreid ei saadeta minu numbrile, kuigi olen oma numbri õigesti sisestanud.
SuperStar P NATION Muziek ekeg
Selle laulud võiksid olla paremad, kuid mulle meeldib see ja seda on nii lõbus mängida. ma armastan seda
Laadisin mängu just alla oma ipadi ja pärast vajalike 92 MB andmete allalaadimist ja kasutajanime tegemist on teade Error 1002. Olen mängu mitu korda desinstallinud ja ikka sain iga kord ipadis vea. Ka salvestusruum pole täis, mul on jäänud umbes 20 GB. Palun andke mulle lahendus ja kui see on parandatud, tulen tagasi ja hindan 5 tärni, sest see mäng on tõeliselt sõltuvust tekitav ja lõbus. Aitäh.
Oleks tore, kui lisate ka Psy Gangnam stiili ja Gentlemeni laulu.
ei laadi alla, mul on piisavalt ruumi ja kiire Interneti-ühendus, nii et mul pole aimugi, mis viga on
Ma taban kõiki noote, kuid see ei registreerita, palun parandage see. Samuti oleks see hämmastav, kui saaksite seda kiiremini teha.
Rakendus oli üldiselt suurepärane. Minu ainus kaebus oli kaartide täiendamise kulukas viis, peale selle, et pole muud probleemi.
Ostsin teemante, aga neid ei kuvata mu lehel:((
Armastan mänge nii väga ja mulle meeldib mängida neid lugusid suurepärastelt artistidelt, kuid minu mäng laadib lood alla nanosekundi võrra, nii et see paneb nuppe vajutama.
See on tõesti hea mäng, mida olen varem mänginud, kuni pean uuesti desinstallima, kuna mul pole piisavalt salvestusruumi, kuid proovin installida ja kui ma tahan mängu alla laadida, ei lase see mul sisse pääseda ja ütleb, et proovi uuesti, olen proovinud mitu korda, kuid ikka öeldakse, palun paranda see ära
Ma olin nii põnevil seda mängu mängida, kuid kui ma selle installisin ja andmemängu allalaadimist alustasin, siis ütles, et tekkis viga, proovisin mitu korda uuesti ja midagi ei juhtunud, nii et desinstallisin selle ja installisin uuesti, kuid see juhtus täpselt sama, ma loodan, et parandate selle.
Parandage see viga.
See on hea, kuid see on väga aeglane
Ma armastan superstaarimänge, kuid mul on olnud probleeme selle ja smtowni mänguga, näiteks logisin sisse oma dalcomi ID-ga ja seal oli bänner, mis teatas, et pean nõudma 50 teemanti, mida oleksin pidanud nõudma. vastu võetud, kuid minu postkastis polnud neid sõnumeid, see ei muutu kunagi, mul pole kunagi sõnumeid
Nii et palun parandage see, aitäh
Need rakendused hakkavad masendama, pean telefoni taaskäivitama, et see saaks mängida. See lihtsalt laadib edasi, ilma et pääseks juurde põhimängule.
Tihtipeale mäng ei registreeri puudutusi, samuti ei suuda see terveid lugusid esitada või ma ei saa aru, kuidas seda teha
Rebel Racing Гонки ceu
olen vaene
Ma laadisin selle alla, kuid see ütleb, et pean lubama sellel teha ja keelama telefonikõnesid, et seda mängida? kõlab minu jaoks natuke pettusena :/ Ma olin ka väga põnevil, kuna ma ei saa teisi superstaarimänge mängida, kuna pidin oma asukohta Koreast tagasi muutma ja need pole minu riigis saadaval nii ma tahan seda mängu mängida, kuid ma ei tunne end mugavalt, et anda sellele juurdepääs oma telefonikõnedele.
Laadisin selle alla, kuna tahan toetada PNationi <33, nagu see siiani meeldib, kuigi ma olen tõesti imelik teiste raskusastmetega (tavaline, ei kujuta isegi raske lmaooga ette), aga et ma saan aru, et ma imesin KSHSS-i, on asi selles, et see on tõesti tundub, et pean ostma päris rahaga, et saada mis tahes LOUD kaardi ksjsksjs
Ma viskit ma võin anda sellele 0
Mäng ei alusta mänguressursside allalaadimist ja palub alati uuesti proovida. Aga see ei tööta ja ma olen juba väsinud nupu Retry vajutamisest.