Post by apneygolegra on Mar 6, 2022 13:13:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају новац ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
Није оно што су рекламе сугерисале, онда када помисли да вас ипак има, стално бомбардује око милион промоција „купите ово“ сваки пут када се пријавите.
Фаллоут склониште клон са благо побољшаном механиком борбе и 10 пута дужим временом чекања.
Ово је забавна РПГ игра са кланом или самцем, али са пуно избора ликова које можете изабрати и за изградњу снаге плус изградити сјајно краљевство за одбрану од нападача
Огрица боли глава
Можете да играте бесплатно без реклама, а затим прегледајте додатке како вам је потребна опрема. Плаћање за играње има користи, али не морате. Добра игра се игра већ неколико година.
Ова игра је забавна и забавна ако тражите време које испуњава време, неки од подизања нивоа могу бити временски захтевни, али одлична графика, забавна игра и прилагодљива. Одличан развој карактера и акција у позадини лол. Волео бих да можете брже напредовати и имати прави турнир са заградама на том режиму. преко свих најбоља игра за дуго времена!!!
СРАЊЕ! НЕМОЈТЕ ИНТАЛИРАТИ ОВО ДЈУБРЕ УЗАСНО ЈЕ!!!!!!
Игрица је супер
Hustle Castle: Medieval games როლური თამაშები guz
Ова игра је била забавна, али изгледа да већина игара иде низбрдо са новим додацима и надоградњама. Која је била сврха што сам куповао наранџасте књижице само да бих добио љубичасте књиге? Љубичасте књижице Добио сам или плаве или основне књиге, потпуни крад. 3 ажурирања касније игра се и даље често руши.
Уопштено гледано, игра је у реду, иако има тенденцију да се ВЕОМА понавља. За игру се свакако плаћа, али ако сте невероватно стрпљиви, то може бити помало привлачно.
Hustle Castle: Medieval games משחק תפקידים jyb
неко време је било заиста забавно. али онда се бројеви не сабирају. играш против играча слабијих од тебе, а они те руше. игра се плаћа за победу. када сам то схватио, 4 звездице на 2 врло брзо. да постоји нека стратегија или начин да играчи имају реч у борби, могло би се рећи да није, али пошто играчи плаћају магични оклоп и оружје и нижи нивои вас руше, готово је.
Дивна опуштача игра
Hustle Castle: Medieval games משחק תפקידים jyb
Потпуно сам зависник од ове игре! Сјајан је и стално се развија – нови догађаји редовно са јединственим и моћним наградама, кланови у којима можете да упознате нове људе са којима ћете играти, ратови кланова за више играча, невероватно разумне понуде за куповину у игри, али можете сасвим добро напредовати и без њих. Хустле Цастле заједница је невероватна, играчи високог нивоа су увек спремни да помогну и дају савете почетницима. Постоје огласи током игре само ако одлучите да их играте! Само инсталирајте и уживајте!
Lightning Fighter 2: retro STG Arkadne igre mpm
Добра игра, али једино што недостаје је количина новца која је потребна за понуде је веома висока иначе је игра најбоља у категорији чак и ја не волим цласх оф цланс много више од ове
Hustle Castle: Medieval games Игре улога nmz
Даћу 5 звездица ако посветите више времена догађајима са рунама. Добио сам само ЈЕДНУ руну, и то није фер.
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Уредна игра, али ПвП је неуравнотежен. Превише пута у борбама у арени и нормалним непријатељским нападима налазим се као велики аутсајдер који се суочава са противницима чији је ниво моћи далеко већи од мог. У многим приликама сам био нападнут и противници су ми одузимали ресурсе у сличним условима где је њихов ниво далеко већи од мог. За такве ствари је потребан систем у којем се можете борити са људима који су блиски или ближе вашем сопственом нивоу моћи.
Ок је
Одлична игра - баш као Фаллоут Схелтер. Али дефинитивно је удовољено играчима који плаћају. Много више предности ако сте спремни да платите много $$$. Стигао до нивоа 20 и више није било поштено. Одлично осим тога!
игра је забавна. али ако желите да разумете правила, немојте се трудити да тражите подршку за игру. Прилично сам сигуран да немају појма. Играо сам више од годину дана. у мом 4. покушају подршке дали су ми 10% одговора. онда када сам тражио појашњење, обавештен сам да је одговор од 5 реченица до пола који сам добио исцрпно објашњење. Најежим се кад помислим да та особа заправо ради исцрпљујући посао. игра је кратка. лако завршити за 6 месеци. и после више од 14 месеци ништа ново није додато.
забава и кланови су сјајни, догађаји су сада чести и доводе до сагоревања код дугорочних играча. Зато играјте по сопственом нахођењу. Развијајте се само заинтересовани за новац, тако да не слушајте повратне информације. Видите одговор испод... Бвахахахаха, као што је речено, погледајте одговор испод, ништа више, ништа мање од очекиваног. Игра је нешто мање гладна новца, али изгарање играча је и даље реално и све више и више старих играча пада на страну и нообови брзо долазе и одлазе.
То је као месечна претплата, сваки догађај захтева да платите да бисте добили добру опрему.
Игра је стварно ужасна.
иновативно забавно! Време је да неко направи РПГ игру која није само посао, такође је забавно да можете да изградите свој лик и да се забављате док то радите, то је оно што је РПГ-у потребно већ дуже време. има цоол графику и пристојан 3Д Свиђа ми се у сваком погледу!
Hustle Castle: Medieval games Игре улога nmz
Суперрррррррррррррррррр
заборави све што сам рекао. Норд је гладан новца. концепт догађаја је леп, графика је лепа добијање нових ствари за замак, кућни љубимци све је то цоол ОСИМ што морате да потрошите новац да бисте добили оно што заиста нећете добити. НАЈВЕЋА ИГРА ИКАД!! ове игре су веома забавне и одржавају вас интригираним сатима. Само бих волео да сте у могућности да додате ппл на листу пријатеља или им пошаљете поруку. нема потребе да купујете било шта са правим новцем, као у другим играма које су супер једноставне за прикупљање драгуља. једва чекам ажурирање!!
Деградиран и озбиљно размишљам да сада одустанем. Показало се да је најновији „догађај“ у игри немогуће завршити без трошења значајних сума новца. Додајте томе и неке редовне карактеристике – посебно говорим о турнирима – где је противник много јача од вас?! Хајде девс. Ја припадам клану. Слава је кључна за моје искуство. Чиниш целу ствар бесмисленом. Сортирај или изгуби играча.
Лепа графика и изазива зависност. АЛИ... Сваки пут када играм у арени, УВЕК постоји неко бољи од свих осталих, што значи да никада не стигнем ни до 3. места када се заврши. Али када освојим 2. или 3. после неколико рунди, увек завршим на око 8. месту. Моја замерка је што понекад постоји играч са дуплом снагом мог тима и ја бих само волео да моји противници у арени буду на мом нивоу. Хвала вам
Одлична игра само тако наставите да правите игре и пустите хејтере неке направе игру ако је њима ова лоша па да видимо хејтере
Игрица је лоса на око али после кад скинете је брука
брутална је игра пуно хумора и занимљива за игру али се трудите да додате неке модове и мало отежате игру
Блах. Досадно као дођавола, данима или недељама између било чега што се заиста мења. Прошло је скоро недељу дана откако сам имао на располагању мету коју бих могао чак и да победим, док ме у међувремену ударају 3 пута дневно са налога са удвострученим или више борбе, што чини физички немогућим да добијем довољно ресурса за надоградњу. Чак и без губљења сваког бита који добијете, потребно је више од 10 дана генерисања ресурса (пријављивање на сваких пар сати да бисте их прикупили или ограничење) да бисте започели надоградњу за коју је онда потребна солидна недеља да се заврши
Много ми се свиђа! У почетку сам се устручавао да је играм због реклама, али игра је другачија и предлажем да је испробате. Обично ми брзо досади, али имате много ствари да урадите у томе и морате да размислите како да планирате надоградњу за своје становнике и замак са ресурсима које имате. Ох, и огласи се не појављују насумично; можете изабрати да их не видите или да их видите да бисте добили награде. Леп!!!
Немојте да будете на интернетуууу!најглупља игрица,све лазно како вас није срамота да узимате паре за лазне игрице!!!
Плати за победу. Играо недељу дана. Веома отежавајуће пвп борбе. Турнири су шала, сви осим можда два учесника по турниру су борбени. Што значи да је већина играча 3Кс моћнија и до 6 нивоа виша. То је лепо дизајнирана игра, али је заиста немогуће победити у већини пвп битака. Контактирао сам подршку, питајући зашто су људи са 350.000 моћи на истом турниру као неко са 138.000 моћи и рекли су да је све у стратегији. Тотал БС.
Забавна игра, добра графика, бесплатна игра, али игра која се плаћа за победу, што је у реду. ПвсЦ је забаван, али ПвсП није уравнотежен. Концепт нивоа не постоји. Неко ко је почео месецима пре вас или је издвојио 3-5 пута од онога што сте потрошили (што доводи до тога да су 3к моћнији од вас) може да вас нападне или да учествује у турнирима у арени са вама иако је 3к јачи од вас. Такође, паузе између напада не постоје, тако да вам се стално исцрпљују ресурси.
Заиста лепа игра, опуштајућа и забавна, туторијал је добро објашњен и занимљиво 2 играјте ову игру
Уживао сам у Хастле Цастле-у неколико месеци. Добра и забавна графика. Чиста игра генерално. Једноставан за коришћење. Паметне промоције, кампање и специјални догађаји. Једног поподнева, 5 других људских играча који су имали 1.000.000 ЦП више од мене су могли да ме нападну један за другим, пљачкајући ми укупно 2.500.000 злата плус други ресурси. Мојим радницима би требало неколико дана да то акумулирају. За име Бога?!?! Ипак, игра ми никада не би дозволила да нападнем било кога на мапи ко је имао 1.000.000 ЦП мање од мене. Могао сам да погодим још неколико играча, али ни близу довољно да надокнадим оно што сам изгубио. Мрзим то да кажем, али осим ако не потрошите стотине и стотине долара да купите сву сјајну опрему и оружје у овој игри, будите спремни да будете врећа за ударање за многе друге људске играче. Схвативши да никада нећу моћи да уштедим довољно новца да купим добру опрему и оружје пре него што будем поново нападнут, закључио сам да би било какав труд и време у овој игрици били узалудни. Зато сам дао оставку и деинсталирао игру. Штета. Уживао сам неко време, а чак сам и потрошио нешто новца од поклона.
Интересантна игра!
Само је графика нешто остало 0
цоол игра...
Поп
Њесра