Post by apneygolegra on Mar 6, 2022 13:07:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифікувати багато токенів ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Мої досягнення знову не оновлюються в PlayStore. Одного разу я видалив гру лише для цього, але знову отримую те саме лікування... добре Тож що я можу з цим зробити. І цього разу, будь ласка, вирішіть проблему...
Доступний лише 1 символ, а за інших персонажів доведеться платити
Stickman Legends: Shadow Fight Acțiune aiwl
Фані
Це мій фальшивий Бог
Гарна гра, яку я хочу мати. Гарна графіка. Забагато доповнень. легкі рівні. невелика плутанина у створенні аксесуара, а також у модернізації програвача. Я не хочу бути членом VIP. Я не хочу платити
Це нормально, і для 1 зірки я хочу, щоб PvP не автоматично, все чудово, і мені це подобається, якщо я хочу PvP, просто додайте пошук, щоб знайти, тому що його важко знайти, ніби я маю знайти це чудова гра, яку кожен3 має завантажити і грати в цю гру, тому що вона чудова. Шукаю слово до майбутніх оновлень!
У кампанії є потужний крип, який дещо приємно грати. Проте Pvp у цій грі неймовірно поганий і потребує ВЕЛИКОЇ уваги. Ви можете витратити 2 долари на те, щоб позбутися постійного заливання програм і радіти цьому. Якщо ви F2P тримайтеся подалі, реклама буквально після кожного рівня; СУПЕР дратує.
Це весела реклама жахлива. Не можна брати участь у PvP без Facebook, щоб знайти людей "бойових богів" з YouTube було б чудово для цієї гри
Гнкноогогггорнннрогг Ь нгнногггогггнкетукон
Мені подобається графіка, яку ви дійсно підняли у своїй назві. І мені подобається, що ти насправді як легенда чи герой. Елементи керування могли б бути кращими, але крім цього це найкраща гра з фігурками, в яку я коли-небудь грав.
Бажаю, щоб ми могли спілкуватися з іншими гравцями, а також продавати, дарувати та отримувати речі від інших гравців!
Коли я створюю героя, чому його доступний лише 1 герой, а це боєць або лицар. Поясніть, будь ласка
Гра не працює, створюється завантаження ,але не працює!
Герой потверджує все. Розробники, помилку виправити
Супер оплата за перемогу і неймовірно нудна
Дуже хороший контроль. Чудовий ігровий процес, але їм потрібно попрацювати над ослабленням ворогів дальнього розряду, тому що вони не повинні мати можливість поранити вас під час руху або коли вони паралізовані. Але крім цього це чудова гра.
ця гра така хороша, але коли я проти боса, я програю, тому що минув час, я оновлю свій кратер і все оновлю, все одно програю, тому що час очікування, як це виправити?
Розчарований! Я купив товар із обмеженої кількості подій, і пройшла 31 година, але я не отримав його. Ти щойно взяв мої гроші.
Все супер але краще було якби ви зробили її різнобарвною
Syper
Дуже весела та захоплююча гра, було б веселіше, якби PvP був кращим замість автоматичного бою, він мав би бути повним. Ви можете надіслати запити в друзі людям і запросити їх на дуель чи щось подібне, але в цілому це чудова гра з простим керуванням
Гарна гра!! Я просто не міг зрозуміти, чому я не можу підключитися до його сервера більшу частину часу, мій Інтернет хороший, але коли мова заходить про цю гру, вона завжди буде говорити, що не можу підключитися до сервера, я пропустив багато хороших елементів і ціни сподіваюся, ви зможете це виправити 😔
The Sun: Key of Heaven Aksyon ceid
Я поставив йому 4 зірки за відмінну роботу. Забагато ботів на арені. Я сподіваюся, що зможу торгувати обладнанням вищого рангу дорогоцінними каменями замість монет. Я сподіваюся, що зможу підключитися за допомогою точки доступу зі своїми друзями (1 проти 1).
Це приголомшливо, я хотів би, щоб вони співпрацювали з іншими іграми і щоб костюми коштували менше дорогоцінних каменів, але крім того, що це ЧУДОВО!!!!! Ви також повинні завантажити його!
Інколи це руйнувало гру. І будь ласка, якщо розробник дасть квест. Будь ласка, не включайте, що нам потрібно купувати за гроші. Бо як щодо іншого, який не може дозволити собі придбання. Це не справедливо..
Клас Ігра Супер Кого Лагає я не винований Отіщайте Телефон Ігра 6ЗВЕЗД💪💪💪💪💚💚💗💗💛💛💜💜💓💓💕💕💖💖💝💝💘💘💞💞💟💟👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🚓🚔🚓🚔🚓🚔🚓:-):-) B B:-):-) B
Гра хороша, але причина, чому я ставлю 4 зірки, якщо ви вмикаєте свій Wi-Fi або DATA щоразу, коли закінчуєте битву, додає, що це дуже дратує!!!
스틱맨 레전드: 오프라인 격투 게임 - 섀도우 파이트 액션 wsuv
дуже крута гра, мені дуже подобається, добре зроблена, потребує більше музики та інших речей, мені подобаються персонажі та дизайн зброї та багато іншого
клас👍
гарна концепція, але занадто повторювана
Дратує, навіть у мене міцний зв’язок, я не можу створити реліктовий предмет, на ньому написано "Потрібне підключення до Інтернету"
Як оновити пажалста поможіть